Het belangrijkste ingrediënt
van ons succes: onze klanten

Integrale Insurance Services behaalt het hoogste niveau van de ISAE 3402-certificering

Integrale Insurance Services heeft het tweede en hoogste niveau behaald van de ISAE 3402-certificering. Dit tweede niveau geeft een onafhankelijk oordeel weer over de efficiëntie en effectiviteit van de praktische uitvoering van de interne controle, uitgevoerd door IIServices.

 
Integrale Insurance Services heeft het tweede en hoogste niveau behaald van de ISAE  3402-certificering. Dit tweede niveau geeft een onafhankelijk oordeel weer over de efficiëntie en effectiviteit van de praktische uitvoering van de interne controle, uitgevoerd door IIServices.

Met deze onafhankelijke certificering kan IIServices aan haar bestaande en potentiële klanten een hoogstaande kwaliteit waarborgen bij de externalisatie van hun interne audit en interne controle. 

ISAE is een kwaliteitsnorm die wordt toegekend door de International Auditing and Assurance Standards Board. Deze norm is gebaseerd op internationaal erkende standaarden en berust op de certificering door externe auditoren.

Voor meer details kan u terecht op de officiële website van de International Standards for Assurance Engagements: http://isae3402.com.
Naar boven