Het belangrijkste ingrediënt
van ons succes: onze klanten

Integrale bevestigt met tweede opeenvolgende IPE Award

Op donderdag 19 november heeft Integrale voor de tweede opeenvolgende keer de IPE Award - Country Belgium gewonnen.

BARCELONA/BRUSSEL - Op donderdag 19 november heeft Integrale voor de tweede opeenvolgende keer de IPE Award - Country Belgium gewonnen. De jury waardeert vooral het gestroomlijnde investeringsproces dat de kosten laag houdt in combinatie met een gewaarborgd minimumrendement.

IPE (Investment & Pensions Europe) is een gespecialiseerd en gerenommeerd tijdschrift op het gebied van pensioenen. Het beloont jaarlijks de beste pensioenfondsen, pensioenkassen en andere Europese pensioeninstellingen tijdens een ceremonie die het equivalent is van de Oscaruitreiking in de filmwereld.De IPE Conference and Awards vond dit jaar plaats in het Hotel Arts in Barcelona. Integrale heeft deze prestigieuze trofee in ontvangst genomen voor een publiek van meer dan 600 professionelen uit de pensioenwereld.

Minister van pensioenen Bacquelaine promoot België als gastland voor Pan-Europese pensioenfondsen
De Belgische minister van pensioenen, Daniel Bacquelaine, hield vrijdag op het IPE Congres een pleidooi om de administratieve barrières weg te werken die multinationale pensioenfondsen nog steeds ondervinden. Voorts benadrukte hij het aantrekkelijk kader van België voor de zogenaamde Pan-Europese pensioenfondsen.
 
Daarnaast zette minister Bacquelaine de recente pensioenhervormingen uiteen die de duurzaamheid van het pensioensysteem in België zullen verzekeren. 
 
  Deze award is een erkenning voor het geleverde werk van het personeel van Integrale, haar raad van bestuur en de andere bestuurscomités.


Het feit dat Integrale de IPE Award voor de tweede opeenvolgende keer wint, is bijzonder. Hiermee wordt de meerwaarde van Integrale Gemeenschappelijke Verzekeringskas op de Belgische pensioenmarkt onderstreept door verscheidene, onafhankelijke Europese professionals uit de pensioenwereld.  

Eerdere laureaten van de IPE Award zijn onder meer de pensioenfondsen van Belgacom (nu Proximus), Suez-Tractebel, Pensio B, KBC, Pensioenfonds Metaal en Amonis.

 
Naar boven