Het belangrijkste ingrediënt
van ons succes: onze klanten

[COVID-19] - Wij staan voor u klaar per e-mail en per telefoon

Integrale volgt aandachtig de adviezen en maatregelen van de regering op, in de strijd tegen de verspreiding van het COVID-19-virus. Wij vinden het zeer belangrijk om de risico’s op besmetting te beperken en uw gezondheid en die van onze medewerkers te beschermen.

In deze uitzonderlijke omstandigheden hebben we beslist om telewerken in te voeren voor een groot deel van onze collega’s. De toegang tot onze kantoren zal vanaf donderdag 19 maart 2020 sterk beperkt worden. Hoelang deze periode zal duren is nog onbekend, maar wij hopen dat deze zo kort mogelijk zal zijn.

Er zal geen enkele fysieke vergadering meer plaatsvinden met personen van buitenaf.


We zullen uw aanvragen correct blijven behandelen. We denken bijvoorbeeld aan: de berekening van premies en prestaties, betalingen, individuele pensioenfiches, andere administratieve handelingen op uw contracten/polissen, antwoorden op uw vragen/aanvragen, enzovoort.


Al onze medewerkers blijven voor u klaar staan. Gezien de situatie is het echter mogelijk dat de behandeling van uw aanvragen iets meer tijd vraagt dan gewoonlijk. Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.


Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en gemakkelijker op uw vragen te kunnen antwoorden, moedigen we de volgende werking aan, met in acht name van de volgorde: 

  • voorrang aan e-mails op de gebruikelijke e-mailadressen of het algemene

          e-mailadres: info@integrale.be

  • telefoneren naar uw vertrouwde contactpersonen
  • telefoneren naar een algemeen nummer:
    • Brussel : +32 2 774 88 50
    • Antwerpen : +32 3 216 40 80
    • Luik : +32 4 232 44 11

       Tijdens de volgende uren : van 8 :00 u tot 12 :00 u en van 13 :00 u tot 16 :30 u.

We zijn er ons van bewust dat de situatie moeilijk is en dat ze voortdurend verandert. We blijven ze van dichtbij opvolgen en zullen onze maatregelen aanpassen als dat nodig blijkt.


We blijven meer dan ooit voor u klaar staan en we wensen u en uw naasten het beste toe om deze periode door te komen.

Naar boven